Anotace: Minulou básní Sny jsem ukončil přestupný rok 366 "kusy" a touto načínám nový..i když co je nové? Nic nového není, jen staré v nás proudí a dává vzpomínat. Děkuji zde mnoha lidem za tipy a zejména komentáře. Žel nyní nemohu odpovídat a reagovat na ty vaše.
....na povrchu to jen bublá....z hloubi to vyvře...."řve"....Ji.
Tak ať Ti to i nadále vyvěrá z Tvých "hlubin",kde je usazeno nebo se
to dává do pohybu skrze prožitky a pak se to opět "usazuje"do slov...
13.02.2020 19:56:42 | jitoush