Mlýn
MLÝN
Pomalu točí se lopatky mlýnu.
Co na kopci stojí,
A potichu hraje,
Tu píseň svoji.
Pomalu melou se zrníčka splínu.
Den za dnem točí se lopatky mlýnu.
A hudba stejná,
Co potichu hraje,
Odláká hejna.
Den za dnem melou jen tu samou vinu.
Nekončí, točí se lopatky mlýnu.
Čas se tu ztrácí
A potichu hraje,
Co myšlenky vrací.
Nekončí, melou dál života špínu.
Přečteno 209x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Fany, Kapka, jenommarie, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)