Vlak Ž.

Vlak Ž.

 

Od nikud nikam se expres žene

Stříbrné linky vryté do krajin

V příčasí výhybky zamlžené

Do prava pravda Vlevo kokain

 

 

Jak kdysi bývalo vůkol židlí

Sednout si - vlastně vždy jde o to jen

Všichni ať v kupé už rychle bydlí

Než další vagon bude odpojen

 

 

Unaven z tlačenic - prý že jásám

Chybí tak nutně na sezení míst

Možná že přebývám jenom já sám

 

 

Z povzdálí dívá se na tu melu

Sám starý vechtr si teď není jist

Zda někdy vnikne svit do tunelu

 

 

Autor R.K., 12.03.2020
Přečteno 192x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Now, Amonasr, praetorian, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Máš tam dobré jinotaje.

14.03.2020 14:03:50 | Donne

líbí

Děkuju, takový pokus jistým směrem...

15.03.2020 14:47:22 | R.K.

líbí

Vlak Život
jede jak o závod,
ale to světlo,
i když je malé,
JE...a určitě i zvětší se. "ST" :-)

12.03.2020 20:18:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel