Môj život nie je film
ani scenár ktorý si napísal
nehovor mi s kým
sa mám vídať
tvoja negatíva
nedokáže ma zviazať
ja mám život rád
je nádherný aj keď niekedy
prídu tie náročné chvíle
ale keď zostaneme spolu,
spolu to zvládneme
a ustojíme
nevadí že sa nového bojíme
pretože sa nebojíme
postaviť a ukázať silu spoločného tímu
spolu dokážeme všetko
a všetko je v hlave,
čo je v hlave
vládne v srdci
to šťastie ktoré poznáme z rozprávok
si zaslúžime všetci
Máš pravdu Davi a báseň se Ti opět velmi povedla.
16.03.2020 21:40:53 | Jaruška
V partnerství je blbé se hašteřit. Ale neodpustitelné se neusmířit. Tichá domácnost má skončit, nežli vychladne teplo zpod vaší peřinou.
Když neskončí, tak alespoň chodit společně do kursu znakové řeči.
Ale jinak Tvoji vydařenou báseň sdílím, Davide.
13.03.2020 20:29:50 | šerý
Šerý, niektoré partnerské hádky sú milé :) také tie detinské o hlúpostiach :) ale máte pravdu, že je kritické a neodpustiteľné keď sa nenachádza uzmierenie...
Som rád, že sa Vám báseň páči. Veľa to pre mňa znamená, ďakujem :)
18.03.2020 21:25:13 | Dávid
Strach je součástí života a ve dvou se zvládá vše. Ano všichni si zaslouží štěstí.
Moc hezká povzbuzující báseň Davide. "ST" ;-)
13.03.2020 19:08:43 | jenommarie