V Evině roušce
.
První schůzka přes inzerát
Nevím to jistě
podle fotek..
asi má mě rád.
Poslal i dopis
takový smotek
zpráva o stavu mysli
Co kdybychom si vyšli ?
V prázdném parku
místo dárků
jen pohled do očí
zdali se smějí
Dějiny přešly okolo s psíkem
Země se točí
Ještě se chvěji
chtěla bych ti říci
v čase mlčení
Budu ti sestrou
Buď mým bratrem
Moudrost a Lásku
za rodiče mít
a Život
již
navždy
s
? em.
.
.
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, jitoush, šerý, jenommarie, Martinecka23
Komentáře (3)
Komentujících (2)