Sľúb si že sa nevzdáš
a že budeš pokračovať
aj keď nastane
po refréne ticho
Cíť to znova
človek
cíť to znova
toto nie je koniec
čo povieš
na to
keď to skúsime zas
viem že je to náročné
viem že to bolí
pot steká po tvári
a hrdlo zviera strach
ale aj ten svoj význam má
je to tak
tak vstaň!
tak vstaň!
Skúsme to zas!
Nie si sám!
Nie si sám...
Pozri kde si
kde?
A kde si bol
predtým?
Pozri kde si
pozri
koľko míľ
si zanechal
no tak človek!
Koľko nocí
si preplakal?
No tak!
Nedovoľ aby prišla nazmar
jediná slza,
jediná prebdená noc
ty na to máš
čo cítiš?
Čo cítiš keď do budúcnosti
pozeráš?
Žiadni vyvolení
ktorí sa narodili
pod šťastnou hviezdou
ale my všetci
všetci
aj TY
máš právo
na splnené sny
sľúb si, sľúb si
že to nikdy nevzdáš
sľúb to sebe
lebo v tom zrkadle na seba pozeráš
prosím človek
nevzdávaj sa
sľúb si, že si nedovolíš prestať
kým nebudeš cítiť že prestať naozaj chceš
ale neprestaň kvôli drine, nezľakni sa tých prekážok
sľúb si že neprestaneš
sľúb to tvojmu snu
ktorý ťa nikdy neopustí
keď ho sám nepustíš
sľúb si že sa nevzdáš
a že budeš pokračovať
aj keď nastane
po refréne ticho
..ST..
Velmi pěkné, procítěné a motivační.
Člověk by měl jít stále dál a nevzdávat to. Někdy je to velmi těžké, ale záleží na jednom okamžiku. A ten přijde po prvním úspěchu. I když se nám to někdy zdá těžké a potom to zvládneme, už nikdy to nevzdáme.A ten pocit, ten okamžik...za to stojí .-)
Krásné Davide, cítím to stejně .-)
26.04.2020 21:22:54 | Jaruška
Když někdo zvítězí už mnohokrát, nemůže to jentak vzdát. Podpora je dobrá věc ;-) "ST"
25.03.2020 22:19:03 | jenommarie
Presne tak :) a mali by sme sa podporovať navzájom :)
06.04.2020 13:49:55 | Dávid
Určitě jr to nějak už dané, že TI, co to stejně pociťují, tu cestu vzájemné pomici nachází. ;-) Hezký den TI přeji Davide. Opatruj se
06.04.2020 15:16:21 | jenommarie