Nejsem ani mladý
Nejsem ani krásný
Nemám žádné klady
Kašlu už teď na sny
Nejsem plný naděje
A mám šrámy na duši
Nic moc se mi neděje
Nic moc mě už nevzruší
Nemám všechno před sebou
Nejsou žádná poprvé
Tepny touhou netepou
Nebojuju do krve
Nemám žádné ideály
Jen pár skromných přání
Říkej mi zas ty můj malý
Hlaď mě svojí dlaní