Noc postavila letní kulisy
Měsíc nasvěcuje scénu
A já mám snad trochu trému
Dnes konečně tu v hlavní roli jsi
Jak něžné budou naše repliky!
Žhnoucí touha s vůní mechu
Ozvěna tvých slastných vzdechů
mi připomene sukces veliký
Pak zmatkař život všechno poplete
Až potkám tě zas jednou po letech
zahraju jak skvěle že mi je
Jo dobrý! A ty? Prostě idyla...
Už nikdy neřeknu ti žes byla
nejskvělejší ze všech premiér
Pod vrstvou formálních dialogů, skrytá ohlédnutí. Pěkně ses v díle popasoval.
07.04.2020 20:02:47 | šerý