Z časáku stříhám si text
miluje mě Brad Pitt??
no vážně to ne/byl kec!
mejdan roku
na schodišti
na zdi můj monogram
to byl život
na sídlišti
léto v záclonách
ve vlasech žluté pampelišky
jako víla zakletá
s jezevčíkem
si jdu od babičky
no prostě já