Ona tak náruživá
Konečně je mou
Zapasím s trémou
Moc si to neužívám
A mám strach že zklamu
Sebe tebe a celý svět
Že spadnu na tlamu
Bojím se těch ztracených let
Ráno před maturitou
Boj s uzly kravat
Bolí mě hlava
Třesu se nervozitou
Na listu velmi pestrém
Z obav a falší
Škrtám si další
Semestr za semestrem
A mám strach že zklamu
Sebe tebe a celý svět
Že spadnu na tlamu
Bojím se těch ztracených let
Děti se narodily
S pocitem dvojím
O ně se bojím
A to mně bere síly
Poslušný v zaměstnání
Co ještě snesu
Zbytečných stresů
Jak dobře jde mi lhaní
A mám strach že zklamu
Sebe tebe a celý svět
Že spadnu na tlamu
Bojím se těch ztracených let
Půjčky a hypotéka
Nejdou mi k duhu
Ta hrozba dluhů
Docela mě poleká
Odvaha cizí paní
Utíká život
Tak si dám pivo
Nedutám radši ani
Propad jsem a zklamal
Sebe tebe a celý svět
Rozbitá je tlama
Slyším výsměch ztracených let
Mnohokrát se padne na hubu,
důležité je umět zase vstát...
**
11.04.2020 18:15:01 | JC senior
Vstát jistě, to by ale člověk nesměl mít za kámoše strach a být furt z něčeho posraný... Aspoň někdy mi to tak přijde
11.04.2020 20:03:47 | R.K.
Pěkné a to blues trefné.
Děti se narodily
s pocitem dvojím
o ně se bojím...
Tři řádky a tolik obsahu*
11.04.2020 15:47:26 | šerý