Strach vízum zarazil
Bez práva na azyl
Za stádnost pochvala
Konvence pas vzala
Velký plot z malosti
Ostnaté úzkosti
Střežená hranice
Na povel panice
Proč bych se pudů bál
Jednou já půjdu dál
Když čas nakyne
Jedno už asi vím
Překročím vlastní stín!
Nebo taky ne