Naopak, kouzlo to je být někomu snem, který člověka udělá šťastným. Každý někdy myslel na určité převtělení. Stačí mít fantazii. Pěkná :)
04.05.2020 09:29:52 | Isla
Vítej, Jarovanku... a díky za pozitivní text, mně stačí, jak je napsaný :-)
03.05.2020 15:57:46 | Helen Zaurak
Jaký sen? Jak ten sen vypadá, co obsahuje? Kam sem? A tak bych mohl pokračovat do konce textu. Poezie má vyvolávat emoce a využívat k tomu básnické prostředky jako poetické překvapení, připodobnění, metafory, apod. Takhle jsou to slova bez výpovědní hodnoty. A nemyslím to nijak zle, ba naopak.
03.05.2020 14:56:19 | MLADÝ BÁSNÍK