Přinesl jsem ti kytici, teď na našem stole dlí jako náhrobek s epitafem.
Myslel jsem, že zasloužíš si jednu každý den.
Teď myšlenky mi běží cvalem hlavou, kterou mam skloněnou nad nakyslým kafem.
Výsledek v nedohlednu, výsledek neviděn.
Přes rameno dívám se do minulých dní a na zem plivu do obrazce.
Spíš poničen a unaven se cítím - spíš než světovládce.
Píchá do srdce, láme ho a drolí,
doufal jsem, že s Tebou můžu cokoli.
Jsme uvězněni před nákazou
v našich hlavách vzpomínky plavou.
Vzpomínky na konce i na začátky
na nikdy nevyřčené otázky.
Nejsem agentura senzací a tak mlčím
a i když můžu kolem sebe smích rozdávat,
tak není přes závoj na rtech vidět.
Stav bez tíže na orbitě Jupitera.
co stáhne tě a přes smutku záchvat,
možná pak po všem nebudem se stydět.
Pěkná báseň .:-) "ST"
19.05.2020 07:55:57 | jenommarie
Dekuji za ocenění, jen ty následky vážně nejsou příjemné..
26.05.2020 11:09:37 | Petr Z
Až se překoná to těžké, bude zase lépe,
hlavně si naději nepřestat držet. ;-)
26.05.2020 12:52:43 | jenommarie