Modrá záře bliká do noci
Smutně tichá diskotéka
Po asfaltu světlo stéká
Němé blues o síle bezmoci
Modrá záře bliká do noci
I beze slov všichni ví tu
Ze stěn černých igelitů
Boha nejde se už domoci
Modrá záře bliká do noci
Příliš mnoho ostrých střepů
A já se tu zimou klepu
Tak se kurva neptej na pocit