*
milá Kapičko, já to nějak nestíhám...moc hezký, u tebe uz standard...
ať tvůj oddychový spánek
odveze tě do pohádek
do ktere by bylo jedno snad
já aspoň mám snad všechny rád
dobrou noc, milá Kapičko (:-)...m
31.05.2020 21:55:46 | mapato
Za moc milý komentík posílám ti vřelý dík, dobrou noc a dobré ráno se sluníčkem v duši. Že mám radost když mi píšeš to ty jistě tušíš :-)
01.06.2020 00:35:37 | Kapka
"Když člověk s Láskou dáva,
v srdíčku mu to štěstí písničku rozehrává,
stačí jen polní kvítí, veršík malý i pouhé milé slovíčko,
by štěstím Ti to naplnilo srdíčko"
Kapičko Tvé komentáře by byly na celou knihu ;)ST
31.05.2020 14:16:57 | Tomcat
S tím nelze, nežli souhlasit,
vždy dávat úsměv a i víc.
To vzájemně vždy potěší.
Hřeje a den nám prozáří.
I TY jsi TA, která zde,
rozdává radost a úsměv všem.
Umíš se vcítit a pohladit.
Za to TI Kapičko, moc děkuji. :-)* "ST"
31.05.2020 11:50:45 | jenommarie