Slunce ráno
neustláno
poloprázdné vlaky
batůžek mám
pejska taky
už se třpytí hladina
tak si maně vzpomínám
sbalit jsem (si) měla tebe
bez lásky i voda zebe
ale tenhle modrý den
jásaný a volný směle
můžeš mi být ukraden
od dneška až do neděle
Radostná a veselá...
05.08.2020 23:00:01 | Jaruška
pěkně silný, to má šťávu, milá Kapičko, Ty se nedáš...a to je dobře...ať Ti vše vychází, a teď už dobrou noc...m
ty nebojíš se v noci sýčka
spíš bojíš se, když Tě někdo hýčká
bojíš se, aby to nebyl klam
pak ale přijde, to "ráda tě mám..."
12.07.2020 21:05:25 | mapato
To je krásně vtipné, však to také třeba někdy, utéct od všech do přírody. Moc TI to přeji milá Kapičko *ST ;-)*
05.07.2020 21:58:28 | jenommarie
Když ti manžela
během dne někdo ukradne
brzy ho vrátí
Ne vždy se oblékneš
láska nepadne
Zatím..:)
05.07.2020 19:49:13 | Now
Užívej plně volnosti
Zpátky přivez zážitky
Budeme tiše poslouchat
Až budeš barvitě vyprávět ;)
05.07.2020 13:40:44 | Emily Říhová