Dovoľ mi odhaliť ti medailón
ukrytý hlboko v srdci
ja nie som ten kto ušiel, ja nie som on
nazri mi do očí
aj keď len na malú chvíľu
nazri mi do očí
ja mám svoje vlastné chyby
a svoje silné stránky
nestojím teraz pred tebou
aby som potom ušiel nocou zahmlenou
ja viem že tamten ťa zranil
možno si len seba vážil,
ktovie
počúvaj svoje srdce
a ono ti odpovie
čo cítiš?
Dovoľ mi odhaliť ti ten medailón
ktorý ukrývaš hlboko vo svojom srdci
nechceš oň prísť a ja ti ho nechcem vziať
ale možno mi ho jedného dňa budeš chcieť darovať
tak ako ho ja teraz darujem tebe
hviezdy nie sú len nad nami
hviezdy sú v nás
kiežby viem čo sa skrýva za mlčiacimi perami
možno odhalí, možno odhalí to čas...
Dovoľ mi odhaliť ti ten medailón
ktorý ukrývaš hlboko vo svojom srdci
nechceš oň prísť a ja ti ho nechcem vziať
ale možno mi ho jedného dňa budeš chcieť darovať
tak ako ho ja teraz darujem tebe
hviezdy nie sú len nad nami
hviezdy sú v nás
kiežby viem čo sa skrýva za mlčiacimi perami
možno odhalí, možno odhalí to čas...
tahle část se mi moc líbí a něco mi připomněla z kdysi kdesi něco díky ti .)
06.07.2020 22:06:40 | xoxoxo
Tajemná;-) *ST
06.07.2020 21:47:58 | jenommarie