Hrabivé dlaně
nejsou nikdy plné
chtějí více
tak s vlky vyjí
Plní se prkenice
šelmy se navzájem kryjí
V sejfu je stále dost místa
tak hrabivá dlaň
na tygra sedá
Zběsilá jízda -
sestoupit se už ale nedá
velice pravdivé a velice dobře napsané, milá Donne, hezký zbytek neděle...m
30.08.2020 14:22:36 | mapato
Tak tak, je to baba hladová, kéž by ji ta zběsilá jízda až na spravedlivou konečnou dovedla.
09.07.2020 11:29:00 | Vivien