Nepozeraj na mňa,
nepozeraj na mňa
ja som len ten
kto mal svoj sen
a šiel tam kam druhý nie
ten kto chcel ukončiť to
večné hľadanie
odpovedí na otázku kto,
kto vôbec je
ten chalan
ktorému patrí tento tieň
Nepozeraj na mňa
pozri sa na seba
to že uspel jeden
znamená len
že môže uspieť každý
ale to neznamená
že každý uspeje
každý zaľahne tak
ako si ustelie
úspech je
odhodlanie, úsilie
a viera že si to zaslúžiš
a ty si to zaslúžiš
nepozeraj na nich
oni ti môžu len pomôcť
s prvými krokmi
ale v tvojom boji
dokážeš zvíťaziť jedine ty
jedine ty budeš cítiť ako bolí
ten pád
a ako teší
hrdosť že si vstal
z toho prachu
a neprestal
len ty
len ty
si dokážeš splniť
tvoje sny
len ty
len ty
ver si
Nepozeraj na toho ani tamtoho
neživ v hlave tváre, mená,
ktoré ťa dole sácali
ale tie ktoré ti pomáhali,
vracali
ťa na cestu po ktorej
kráčali
spolu s tebou
a nehnevaj sa
že nezvládli
niesť ťa celú cestu
lebo to nemuseli
oni len chceli
aby si sa naučil kráčať
a keď sa naučíš kráčať,
naučíš sa letieť
v tvojej mysli letieť
bez hraníc lebo tie
viac nebudeš vidieť
pretože sa stratia pod tebou
a keď sa rozplynie hmla
uvidíš kto si
a čo si
dokázal
Tak ťa teraz prosím
nevzdaj sa,
nevzdaj sa
len ty
len ty
dokážeš vybudovať život
ktorý chceš žiť
len ty
len ty
váž si
kým si sa stal
a čo všetko si zdolal
váž si priateľov,
rodinu,
váž si seba
a nevzdávaj sa
na konci nikoho nezaujíma
koľkokrát si padal
možno už za najbližším rohom,
možno už za najbližším rohom
je ten ten cieľ
ktorý si hľadal