Skoky z mliečnej dráhy
skoky do kaluži
v oceáne
skoky v trstinách slávy
skoky v nepoznaní
a v súkromí ktoré si zaslúži
každý v oceáne
ľudí
je to vážne
keď sa nudí
človek
Preto túžim zabávať
stáť, lietať aj utekať
aj keď niekedy bezhlavo-
no vždy bez helmy...
Bez helmy skáčem,
skáčem do vzťahov
bez helmy skáčem,
skáčem dolu hlavou
do situácii,
do chvíľ
ktoré buď ublížia
alebo dodajú množstvo síl
Bez helmy, žijem bez helmy
asi preto často krvácam
idem s kožou na trh
ale cítim že nie som sám
a ďakujem
srdce svoje odovzdám
a strach nemám,
viac nemám
lebo viem,
že sa ho nevzdám
Bez helmy, žijem bez helmy
tak prosím povedz mi
aké to je byť dokonalý
lebo ja taký nebudem
a nechcem byť
žijem bez helmy
na krajoch hviezd
a riskujem pád
ale viem, kvôli vám
že nie som sám
Bez helmy, žijem bez helmy
tak prosím povedz mi
aké je byť v bezpečí
občas sa snažím spomaliť
ale asi mi nestačí
len čakať a nič nerobiť
bez helmy...
Putujem
mierim k cieľu
a zastavujem
len aby neľutujem
že mi unikol
vzácny moment
tvoja tvár
v lesku vesmíru
bez helmy
skladám život na mieru...
Helma co skýtá bezpečí
do vztahu přece nepatří,
tam musíš srdce na dlaň položit
bez risku nemá láska šanci žít... :)
08.08.2020 23:36:29 | Emily Říhová