Čo sa to stalo
vie len málo
z nás
prečo zrazu mením
niektoré názory
a správam sa inak
ako som sa správal vtedy
keď sme boli na začiatku
cesty- ešte deti
Čo sa to stalo
že nás začali zdraviť
tí ktorí si tak radi kopli
čo sa to stalo
cítim chuť úspechu a ambícii
chuť života
je sladká tá istota
že len my máme právo
rozhodnúť
kým sa staneme
zakopnúť
nie je hanba keď vstaneme
zas vstaneme
ani samy nevieme
čo sa stalo
veľa sa toho zmenilo
našťastie aj keď sa bálo
srdce niektorých zmien
stále hralo
a pokračovalo,
stále ma viedlo
tým čo mám rád
a pomáhalo
mi prekonať
ten strach
z nového
smeru
ďakujem srdcu
že tu stále bolo
aj keď niekedy zranené
či by som niečo zmenil?
asi nie...
Lebo aj kvôli tým zlým
rozhodnutiam
som sa stal tým
kto napísal
svoju prvú báseň
super, Dávid...chybám se člověk neubrání...neubrání se ani nevyhnutelnému
někdy bohužel se neubrání ani sám sobě...krásný den, Dávid...m
27.10.2020 08:38:59 | mapato
Co stalo se?
To co stát se mělo,
když mladé srdce
svou cestou kráčelo...
... ať kráčí po krásné cestě dál, Davide :)
16.08.2020 23:24:46 | Emily Říhová
Ano Davi, rozumím tomu, co jsi vyjádřil v této básni.A myšlenka v poslední sloce vyjadřuje Tvou osobnost.
Krásná a já ráda dávám ..ST..
16.08.2020 23:04:04 | Jaruška
Vždy se děje jenom to co má a my kráčíme a pak svým vnímáním si přitáhneme ....i ta lepší. Moc pěkná báseň milý Davide.*ST ;-)
15.08.2020 19:21:48 | jenommarie