Anotace: ... 5.8.2020
Můj nejvlídnější příteli, je mi nesmírnou ctí být ve Tvém životě a být Ti oporou! Z hloubi duše Ti děkuji za Tvé ryzí přátelství! Jsem na Tebe nesmírně hrdá a vděčná za ryzost Tvého srdce! Však víš....jsem tu pro Tebe vždy, ať se děje cokoli! :-)
20.08.2020 17:01:16 | Majda
Přátelství je děcko lásky. Intimnosti těla zbavené, ale myslí jedné krve.
Bravo, Jeane*
19.08.2020 22:23:50 | šerý
tak tady jedním slovem krásné vyznání a ta má milovaná latina na začátku,nemohu jinak než zatleskat .)
19.08.2020 18:18:50 | xoxoxo
Zda nevadí ;-)
Tvá báseň je srdečné pohlazení,
opravdový přítel je velky dar,
krásné vyjádření. Jeane *ST
19.08.2020 16:14:21 | jenommarie