/táto voda lieči len tých
ktorí tomu veria/
hovorieval si vždy
keď som sa snažila udržať rozhovor
nahí uprostred tmavého bazéna
-
nastane obdobie burčákov
sme o jeden celý rok
ďalej
osamelejší
ty
udržuješ rozhovor
s niekým uprostred
tmavého bazéna
a ja som
niekde úplne
inde
.
.
Ahoja maliska
Musím si spravit na tvoje opusy viac času
Ale osm presveceny ze to nebude ztráta ani nahodou
Paci sa mi
Uhlí MartY
17.02.2021 13:07:05 | kudlankaW
Tak to je super. Každý s "pragmatizmem" úplně nikde jinde. Ano, trefné, vím o co jde. A dokonce jsem to jednou zažil.
22.08.2020 02:47:29 | šerý