zasněžená louka
voní čerstvě posečenými slovy
hráběmi kypříš
vzpomínku za vzpomínkou
abys nezapomněl vyslovit
to dávné vyklonění se z okna
tu blízkost mraků
tneš dnešek do živého
chytáš jej za ruku
ve dvou
senoseč
Zima se blíží..
03.09.2020 18:27:57 | Knoflík
Tak daleko..a přece blízko. Krásné milá Zdeničko. *ST ;)
02.09.2020 21:58:46 | jenommarie