Mé "BFF"
Jednou, až se ti podívám do očí, znovu
nebudu se skrývat, řeknu ti, co si myslím.
Možná mi ten nahoře říká, že máš jít k čertu.
Podrazů a her bylo dost, moc dobře to vím.
Některé cesty se časem dělí, ano, je to tak.
Jednoduše, znám tvou pravou tvář a tuším,
že bez tvého sevření budu volná - jako pták.
Už ti nevěřím, už neskočím na lep tvým sladkým lžím.
Děláš to tak, abys před sebou obstála.
Ty přeci chyby nikdy neděláš.
Jsi jako křisťál čistá, podvodem neposkvrněná.
Jistě, nikdy jsi mi neublížila, vždy pravdu máš.
Holka, tvoje stálá přetvářla mě ničí.
A víš co? Jeto fuk, mám tě v p*č*.
Přečteno 201x
Tipy 6
Poslední tipující: Roser, mkinka, Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (8)
Komentujících (4)