konečně
blouznivé vřískání
deroucích se promluv
sešilo ticho
svým hedvábným plamínkem mlčení
a každé nedopovězené slovo
tak umlklo
ještě v souvratích úst
obdarováno
milostí plachého světla...
Ach......moc jsi mi chyběl Frr...a tvé básně!!!! Moc se mi líbí, moc!!! **ST**
10.09.2020 17:01:20 | Anděl
mám dny kdy nedokážu mluvit s lidma nesnesu hluk ani světlo budiž pochváleno ticho... ST :-))
10.09.2020 09:56:03 | Iva Husárková
Jj..úlevné..a pěkné;) *ST :) pěkný den TI přeji Frráčku
09.09.2020 12:24:28 | jenommarie