Červenec přešel náhle v říjen
Namísto zpěvu ptáků zní jen
Odněkud táhlé vytí hyjen
Skleslý a štěstím zase míjen
Proč nejsem, když já chtěl být s ní jen?
Pro koho vlastně, proč tu žijem?
Ztrácím se kolikrát otázky si kladu.
Jistoty ztrácím a ubývá na klidu.
Někdy je těžké říct..
že "Pro SEBE jen žiju."
Láska je pohon k motoru uvnitř.
Víš ale neztrácíš
stále jí máš
když tohle srovnáš si
radost se ti vrátí.
Žít s láskou uvnitř ve svém srdci..
a láska si jistě
cestu najde k tobě brzy.**;)
Omlouvám se za dlouhý komentář..naběhl sám
23.09.2020 10:07:20 | jenommarie