Anotace: A o čem jsem mnoho let neměla ponětí, protože jsem z dobrého důvodu přestala cítit postupně úplně vše.
Chtěla jsem spatřit odraz své duše,
Prostě kouknout, že zmizela, a nic nepomůže.
Protože všechnu tu bolest vždycky nějak přežila,
No, tak chci mít jistotu, že jsem ji zabila.
Chtěla jsem pochopit i jak vypadá prázdnota,
Po ztrátě pocitů, vzpomínek, a celého života.
Zahlédla jsem tam něco…možná lítost?
I když, to je už asi fuk. Prostě příležitost,
K tomu poslat ji do hajzlu, pokud nevidí pointu,
Vysmát se své smrti a plivnout jí do ksichtu,
Protože absurdní strach z ní mě zbavil všech pocitů,
Tak dejte mi pokoj, snesu jen samotu,
A abych přežila na dně, když jsem chtěla nahoru,
Má touha zničit se a snaha přežít už nejsou v rozporu.
Život jsem prohrála, a i přesto mám kontrolu,
Nikdo mě nezničí dřív, než se JÁ rozhodnu,
Protože život mám u PIČE, ale neztratím svobodu.
Nikdy není tak blbě, aby nebylo ještě hůř :o) optimismus přeji Ti... :o)
15.10.2020 15:12:27 | Crazymike