s tím koncem se žije
lehčeji
raději se neptám
přijde a zas odejde
marnost nad
marnost
není v tom zmar
prostě plynutí
pozvednout hlavu
ne příliš
jen aby bylo vidět
před sebe
první krok
kolikrát o něm
ani nevíš
a tak je to asi
správně
nevědět
a přesto být si jistým
tušit
s tím koncem žije se
lehčeji
Zdeničko ano, ten první krok je důležitý.Souzním ...
..ST..
05.11.2020 19:10:26 | Jaruška
První kroky jsou nejtěžší,ale také nejvíce znamenají. Krásná, milá Zdeničko
16.10.2020 00:12:03 | Akrij8
na konci téhle cesty zas kyne cesta jiná-kéž v duši na dřeň obnažené srst nevíry jak na jarním slunku líná.......ST* :-D***
15.10.2020 21:11:11 | Frr