Jistoty
Anotace: Věnováno lidem, kteří se jednoho dne probudili a zjistili, že venku je absurdní počasí. Nezávislé na roční době.
.
Dnes to byl poslední hezký den
na této planetě
šedobílý tvrdý a křehký jak molybden
Zlo tě má najít a najde tě
Obří Bucyrus vykutá z hlíny
vyšňořeného pána se stromovými grafy
sbalené kufry z nichž čouhají deprese a splíny
U zbouraného kina čekáme na film
Ale má drahá
já slyšel že konec bude až zítra
šeptám ti dokud nejsi nahá
snad ještě zamést a vyprat
pavučiny z hlavy
Na zadku džíny od trávy
A navíc jsem vsadil ve Fortuně
kurz 4 ku jedný
že nebude atomová válka
nerad prohrávám..
Ve frontě na párky dvouhlavé slůně
mě pozdraví
Zdali se zítra rozední?
Mladý pane - tip vám dám..
Hra jménem život
To mě láká.. !
.
.
Přečteno 225x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Amonasr, jenommarie, jitoush, vojtěška, mkinka, ARNOKULT, praetorian, Yry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)