Sbírka: Bohužel pravdivé
Když ztrácím naději,
mám tady syna,
jenž mi svým chováním,
žít v přítomnosti
připomíná.
Když ztrácím naději,
jdu se projít ven,
pozoruji kytky, stromy,
fotím i volným okem.
A zase teď a tady jsem.
Vlastně nic,
než tady a teď
nemám ...
23.10.2020 11:40:22 | Romana Šamanka Ladyloba
Hmm, dobrý.
23.10.2020 10:32:02 | Lesan