vaše oči hleděly do mých
slova mizela
v propadlišti dějin
znala jste odpověď
nepopsatelný výraz
vašich očí
nebyl v nich strach
smíření
jen jediná otázka
co říci dceři
Oči jsou studánkou duše.
Zdeničko pěkná slůvka jsi napsala.
..ST..
05.11.2020 19:12:17 | Jaruška
Píšeš o pravdě, která bolí
píšeš o životě, který je pravdou...
24.10.2020 21:03:27 | Malá mořská víla