Nie je to sväté písmo
iba emócie a chuť ísť von
nie do mesta ale do lesa
či prší, padla hmla alebo žiari slnko
tak ako žiariš ty- keď si prehovorila všetko stíchlo
prišlo to zrazu
záhada ako egyptské stavby
úsmevom krajší deň sprav mi
Posledné dni
si dôvodom prečo sa usmievať
a tým istým dôvodom
chcem byť ja pre teba
tak daj mi šancu,
daj mi ju
ako egyptské stavby
skúšku času zdoláme
možno áno, áno!
najlepšie to všetko zistíme
keď to skúsime
tak poďme to skúšať spolu
a možno zistíme
že k sebe patríme...
Čo keď sme už našli,
to čo obaja hľadáme?
zkusit je dobrý, Dávid...dává naději...a třeba sami pak poznáme, že to nebylo ono...hezky psaný, Dávid...m
01.12.2020 12:14:55 | mapato
Davi, Tvá báseň je velmi krásná.Přirovnáváš k egyptským stavbám, které jsou letité a přesto krásné a odolné.Tak, jak jsem je vnímala já, když jsem měla možnost je vidět.
Tak ať i Tvoje naděje a šance jsou jako ty egyptské stavby.
Ráda jsem si přečetla a ráda dávám ST...
Pěkné dny Ti přeji.
01.11.2020 21:41:37 | Jaruška