Přišlo to tak náhle, bez varování, uzdrav se toť mé velké přání.
Jsou věci které nemůžeš ovlivnit, i kdyby jsi se rozkrájel
a co má přijít to i tak přijde, já smrťák plížím se jak zmije.
A ty jen tušíš, a straší tě to hodně, že se blížím, že v písku zanechávám stopu
a ty můžeš udělat jen to, modlit se k Bohu.
Ne, prosím, obrať svůj směr, schovej ještě svojí kosu, obrať svojí cestu
neb nechci jinou ženu, nechci jinou nevěstu.
Operace bude nejspíš složitá, bude pátá, ať nad tebou prosím bdí Marie Svatá,
a i Ten Nejvyšší ať mě prosím vyslyší.
Prosím, ať to dobře dopadne, nevím co bych bez tebe dělal,
po tolika letech lásky, již teď se mi dělají nové vrásky,
co bych dělal bez Tebe,
na to nechci ani pomyslet, ale je to těžké, mysl jen tak neoblbneš,
ta si nenechá poručit, ta dokáže duši tvojí hodně zmučit.
Přečteno 165x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Emily Říhová, jenommarie, šerý, Lighter, Vivien, Amonasr, Koala, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)