Chtěl bych...
Přestárlé vrcholy košile,
mladé pod ní,
chtěl bych je (neschůdné linie)
jednou projít.
Zajaté pod vrstvou něhoty
bytím vábí.
Skrývají přírodu. Z nutnosti
stěny stavím.
Přes které tužba se ohýbá.
co ti brání?...
08.11.2020 15:53:03 | enigman
Spousta společenských, etických i morálních zásad a nepsaných zákonů...
08.11.2020 20:33:31 | Xardas
moc se mi líbí ****ST* :-D*
08.11.2020 10:26:25 | Frr
Děkuji, jsem rád.:)
08.11.2020 14:17:45 | Xardas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?