Igelitová taška z Lidlu je unášena proudem řeky
Propolouvá meandry neschopna se usadit
Pod větvemi stromu najít si své druhy
A tak stále na přímém svitu slunce pluje
Bojí se ponořit
Co ji tam čeká, než tlak drtící její ucha?
Po řece plují plastové kačeny. Na prsou reklamou Lídlu. Jsou vyhublé a nejsou k jídlu.
Dobrý eko postřeh.
11.11.2020 04:15:42 | šerý