Anotace: taková jedna z pracovního prostředí nejmenované automobilky....Je to ŠKODA, že se takto s lidmi zachází :)
Těžký boj;)
13.11.2020 21:22:33 | jenommarie
Popravdě jsem neviděl tak "připosranou" reakci všech nadžízených... Jsem rád, že jsem ukázal, že se mnou se špinavá hra nehraje a hrát nikdy nebude.
A líbilo se mi si takhle zacvičit s nervy Nadřízených, myslím, že jejich spodní prádlo rychle změnilo barvu :D :D
a tak by to mělo být, Nadžínení by se měli "bát" svých podřizených....neuznávám zákon padajícího Exkrementu :)
14.11.2020 18:57:00 | Poetik