ťažko sa mi dýcha
otváram okná dokorán
snažím sa nájsť stratený
/čas/
dych
z vonku
z diaľky
cítim tvoju vôňu a
vôňu cigariet
a vôňu zimy
presne cítim to
čo už nechcem
cítim sa ako
s tebou
voľakedy dávno
.
.
Člověk duší rozporuplný, to je často daný. Rozdvojené spaní prožívá, o růži, která kdesi planí.
Pěkné, Melisko.
13.11.2020 23:33:51 | šerý