Topím se
v mrtvém rameni
tvých očí
a ty ani nemrkneš
čarokrásné jezero
večerem oblékáš se
v atlasový šat tmavé
až mrazí
tvé polibky
mé slunce ti
vetkává zarudlé paprsky
do modrozelené hladiny
bledne mi kůže
a ty stále mlčky
zebeš
ač modrozelené jezero je krásné
studí a zebe
bylo by mi teplo
kdybych tu měla tebe...moc hezký, Marcelko...m
01.12.2020 12:38:57 | mapato
Tvá láska zahřívá i opadající strom.
V útrobách objímá, kde zamrzl cit.
Jsi v těžkých chvílích opora
přes neobejmutí.**
Ať tvá láska setrvá a sílu nneztrácí.* ST ;)
Velké OBEJMUTÍ tvému srdci.. jsi silná
17.11.2020 13:16:05 | jenommarie
Chtěla jsem říci v podstatě totéž, co zde již vyslovil milý Arnokult. Báseň je velmi pěkná, ač mne z ní mrazí. Skvělá práce.
17.11.2020 11:10:21 | Rozmarýna