Černokněžník z letokruhů
na pažbě svých zářezů,
stavěl si dům,
ze ztrát a nálezů
Jen pár let Narnie, mrakodrap
z drápů, pomačkaná slova
vlastních úst, zasela půst
Přítomnost viní minulost,
zloděje ve vinici,
zavřela navždy,
do dózy s ostrými závity
Odžila mnoho dní,
s lístkem V. I. P.
Vrátit se
ke své dětské roli,
kterou už nikdo nepřesolí
Dnes píše si,
s padesáti odstínů šedi
Dost čtení, dost vášní
Dost všeho, co duši krášlí
Konečně už ví, kdo jí napraví
S rukou u srdce
zlomila hůl,
dnes dává žrát,
hladovým psům
Super pohrávání si se slovem i významem. Fakt umíš, a já si zase rád přijdu.
18.11.2020 00:28:13 | šerý
Kdo oddrolí kůru která osychá.
Srdeční síla uvnitř je veliká.
Není to kus vytržené cesty ke štěstí
s odbočkou na křižovatce.
Tam nezle zpět se vracet.
Až větve stromů skloní se k tvým krokům.
I ti psi..co díky TOBĚ mohou žrát.
Políbí letmo TOBĚ ruku.
Ty jsi TA..co dává
..je to tak.**ST :)
.......
Možná smutek z ní cítím,
ale i hodně silnou ženskou duši. **
A moc ráda jsem jí četla Oli (ukládám si jí).
17.11.2020 19:20:14 | jenommarie
Těžké téma :( dobře jsi okomentovala, milá Marie. Nejsem to však já. Myslím si ale, že na tom nezáleží, stalo se, a děje se jiným. Černokněžník byl z vlastní rodiny, očima dítěte...děkuji že se líbí...
17.11.2020 20:11:33 | Isla
Aha..děkuji ti také Olinko..nelze zavírat oči..nad těmito zrůdnými číny a tématy a bohužel..i když se dějí třeba poblíž..tak asi by člověk nechtěl podezírat...navždy se však podepíší a zničí lidskou duši.,:((.
Opravdu těžké téma.
17.11.2020 22:06:57 | jenommarie