zanechal jsi ve mně
otisk své horké dlaně
nezapomenu
(i kdybych přeci jen chtěla)
a jednou
až rozliji se celá
do strání
kam vodil jsi mne samu
podlehnu tvému vábení
a více již
neodejdu
splyneme spolu na rozhraní
k ránu
slunce nám do vlasů
vlije zář nekonečna
zacelí i poslední ránu
tys má tečna věčná
Zdeničko ..až slzím.
Krásná je i když čekání na shledanou
..moc krásně napsaná
láska která proroSTla
..navždy**)
18.11.2020 17:55:29 | jenommarie
....Velmi silně mi to něco nebo spíše někoho připomnělo. .....Ji./úsměv/
18.11.2020 16:55:57 | jitoush