Mému městu, zdar
Až se jednou vrátí
do rodného města
podél železniční trati
bude zarostlá cesta
Až vystoupíme z vlaku
a půjdeme po perónu
vypustí páru do mraků
až nevidíme přes clonu
,,Tvému městu zdar"
křičí,když mne vítá
bydlet zde, můj dar
když za kopci svítá
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Frr
Komentáře (0)