...
podmračně
pochmurným tónem zní
blues deštivého odpoledne
nejbláhověji se sní
pestrobarevně
až realita sama šedne
za dní
nejtemnějších
...
... růžové labutě ...
... na šedém jezeru ...
... lásku věrno si slibují ...
20.12.2020 07:49:56 | Marcella
V blues tónině
jsi jako korálky
zbytky snů pouštěl v dál.
V tichu
další blues rozehrál.
;)
19.12.2020 20:14:21 | jenommarie