Všetci sa občas,
občas bojíme
ale aspoň,
aspoň vieme
že nám na tom záleží
Všetci sme občas,
občas tí ktorí nevedia
a nevidia ani keď,
keď to máme pred nosom
Všetci sme možno
pre niekoho tí
ktorých nemajú v láske
a tí ktorí sklamali
v niečom a niekoho
nie- ani jeden z nás
nie je dokonalý
Všetci sme občas,
občas tí ktorí
myslia sebecky...
Všetci sme
pre niekoho hrdinom
všetci sme
tým tvorcom
ktorý sníva
každého z nás
zohrieva ten sen
ktorý v nás býva
aspoň tomu chcem,
chcem veriť
lebo kde chýba sen-
chýba iskra
ktorú som neprestal,
ešte stále neprestal hľadať
v očiach človeka
#dovolmesisnivat
líbí se mi Dávid, je v tom hodně pravdy, i se Ti to podařilo hezky vypsat...krásný de...m
26.01.2021 10:07:56 | mapato
Hezky napsáno Davi...
dokonalí opravdu nikdy nebudeme
však život kvete, pokud stále sníme...
Krásný večer :)
21.12.2020 23:48:41 | Emily Říhová
Davi, je to tak.Velmi pěkně vyjádřené.
Každý jsme originál a opavdu každý si neseme ten svůj úděl. Ale stejně jako Ty i já věřím, že ta jiskra v očích lidí ještě úplně nevyhasla.
Klidný večer či pěkný den.
..ST..
21.12.2020 22:53:12 | Jaruška
Všichni jsme prolezlý člověčinou
a nikdo není bez chyby.
Když umíme je uznat
některé lze i napravit.
A ano, nepřestaňme snít. *ST
Pěkná povzbudivá báseň milý Davide
a krásný večer TI přeji. :)
19.12.2020 22:17:19 | jenommarie