Anotace: Keď už k nám oficiálne dorazila tá zima, tak sa na chvíľu rozlúčme s letom :D
Letná báseň na perách
a tie dotyky v letných hrách
na míle od mesta
zbĺkol plameň v pahrebách
nehľadajme vo svete
lebo chuť žiť- tá je v nás
večery pod stanom
a hviezdami
sprevádzaný smiech
horúcimi tancami
a sladkým ovocím,
rôznymi chuťami
a pocitmi
na jazyku
Zmrzlina, jazerá
len na teba sa pozerá
keď kráčaš po brehu
vychladené pivo aj keď nie je
mojim obľúbeným nápojom
niektoré chute patria letu
neodmysliteľne ako moja košeľa k tvojmu telu
rozbehnime sa prieč príbehom
ktoré patria len nám dvom
hudba, bláznenie, letné bozky
tanec a tie chute
ktoré si budeme pamätať navždy
#prišlazima
#zimnyslnovrat
hezký Dávid, fakt jsi mi zvednul náladu...teď už blížíme se létu,
přeju Ti ať v duši máš všechno v květu...m
21.02.2021 22:47:43 | mapato
Davide, probíhá mi letní den u rybníka
..šplouchání vody a procházky po břehu
..večer se hrálo na kytaru
..komáři štípou..ale je fajn:) *ST
Snad to další léto už bude i jiné.
Pěkný večer TI přeji.
29.12.2020 23:08:36 | jenommarie
Chuť léta ve vzpomínkách,
když topíme se v zimních tmách...
Hezky jsi zavzpomínal... ;)
22.12.2020 23:44:03 | Emily Říhová
A ty si ma pekne doplnila :)
29.12.2020 22:36:26 | Dávid
Děkuji Davi a přeji Ti krásný konec roku a hodně zdraví, štěstí a lásky do toho nadcházejícího :)
29.12.2020 22:39:34 | Emily Říhová