Byvalej spolubyvajucej
Anotace: Povodne to bolo venovane spolubyvajucej Betke, ktora taktiez tvori. Ale patri to vlastne kazdemu, kto tvori ... :):)
V hlbinách papiera nachádzaš sa celučičká Ty,
kedy z obyčajného priestoru stáva sa priestor zlatý...
Tam kde fantázii a predstavám panuje zelená,
s týmto dedičstvom môže byť ďalšia generácia tvorená...
Pretože sila slov, myšlienok a činov
to je predstava dnešných hrdinov.
A Ty si jednou z nich... :)
Přečteno 189x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, šerý, mkinka, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)