... tak tady vidím mého dědu jak si z lahve po ránu cvakne Becherovku ...
04.02.2021 00:08:43 | Marcella
Super...
Vzpomněla jsem si na doby, kdy jsme se starali o babi a dědu. Děda měl rád rum, ale ne, že by se opíjel .-) Tak 2-3 štamprličky denně nebo do čaje.Jenže bábi mu to zakazovala a mně ho bylo tak líto. Oba měli přes osmdesát, tak proč si trošku nedopřát, že? A tak jsem zvolila takovou malou lež:-) Když jsem byla s dědou na kontrole u lékaře, poslala jsem ho potom do čekárny, že musím s panem doktorem něco vyřídit. Zeptala jsem se ho na ten zakazovaný rum. Pan doktor se usmál a popřál mi, abych mu ho přiměřeně naordinovala.Babičce jsem to řekla tak, že pan doktor doporučuje na roztáhnutí cév 3 štamprličky denně.A navíc jsem se musela v duchu smát, když jsem jela na nákup a bábi mi říká, abych hlavně nezapomněla na ten rum, co musí děda užívat:-))))
Promiň, že jsem se tak rozepsala, ale nemůžu jinak .-)
..ST..
28.01.2021 17:33:41 | Jaruška