Zloději nebeští
Anotace: Jak slunce a měsíc k bohatství přišly ... :)
Měsíc stříbrné mince krade
aniž by někomu něco dal
na nebi září mu líce mladé
a celou noc všem jmění bral
Slunce zlaté dukáty vlastní
aby mohlo nosit šat drahý
když se denní pouti účastní
aby svitem pohladilo svahy
Luna ztratila náramek perlový
perly jsou vlastně tisíce hvězd
jež občas způsobí výbuch supernovy
jejíž úlomky dopadají do měst
Přečteno 183x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)