Jsem i žena, něžná a citlivá, fakt...přísahám
Jen mám teď sebedestruktivní sklony
A tak se před srdcem svým teď schovávám
Jinak je to jako rána máchaná v soli
Občas si říkám, že je to statečnost
Ale není...a oba to víme
Ničení sama sebe není cnost
Je to jen útěk bez píle
Zraněná duše křičí kolem sebe
A do tmy stahuje i své okolí
Nemůžeš se přece zmítat v křeči
A do toho volat, že to nebolí
Dvě tváře, dva životy
A ani jeden celý
Zde jsem já a tam jsi ty
Strach utéct mi velí
Pro mě jsi cestou dál, převozníkem
Ale čím pak jsem já pro tebe?
Zábavou, pokusem, podvodníkem
Či matrací pod sebe?
..Sebehledání ..své cesty
a nalezení sebe..
má svůj jistý průchod
i s tím zmatkem
než se nalezneme
a upevní se
to, co k nám patří
a i to jací jsme.*ST;)
03.03.2021 16:53:25 | jenommarie
"Je to útěk bez píle* "
Pro život kvést a v sobě míti trny. Poezie s rozpolceným obsahem. Líbí se mi.
03.03.2021 16:50:21 | šerý