Sbírka: (S)hluky slov
***
Blednoucí vzpomínky stříbrných kadeří,
mizící úsměvy spojené s radostí,
ukryté pod zemí, spočinou v příšeří.
Kamenem nehybné, kalené do zlosti.
Ty ruce vrásčité, slabé a prosící,
k dětem se vzpínaly pro krátkou návštěvu,
dnes nejspíš rozpadlé, pod hlínou tlející,
pod žulou netknutou stran mého pohledu.
***